4 idei pentru pregatirea de nunta

Cadouri personalizate pentru nunta.

Ziua dvs. de casatorie va fi (asteptati)… legendara. Asa ca, de ce nu ar fi si obiectele personalizate pe acelasi ton? Pentru dragostea dvs. care este unicat, am creat o colectie de idei de cadouri personalizate dedicate momentului de dinaintea casatoriei sau de imediat dupa.

 

 

 

 

 

 

1. Cana personalizata Dl. & Dna. cu personajele Minnie si Mickey Mouse, personalizata cu numele celor doi insuratei si cu data nuntii.

Dragostea vietii mele - pentru eaDragostea vietii mele - pentru el2. Tricou personalizat „Dragostea vietii mele” pentru ea sau  „Dragostea vietii mele” pentru el sunt designuri ce pot fi aplicat pe orice material textil, insa se potrivesc cel mai bine pe un hanorac, un tricou sau un maieu. Mesajele lor sunt „Nu am fost prima ei (lui) iubire, dar sunt pregatit(a) sa fiu ultima. Astept cu nerabdare sa ma insorwaeq(marit) cu dragostea vietii mele, viitoarea mea sotie (viitorul meu sot). Mesajele sunt insotite de imaginea unor indragostiti, de inele de logodna si multe inimioare.

3. Un design special creat pentru mireasa calma si relaxata. Textul tricoului personalizat este Bride to Be (Mireasa in devenire), iar pe degetul miresei se poate zari inelul metalic auriu cu diamante.

Panglica The BridePanglica Bride's Team

4. Panglica The Bride  si cea Bride’s Team

Mireasa poate purta o panglica cu mesajul The Bride (decorata cu o coronita si o inimioara), iar alaturi de ea, la petrecerea burlacitelor, de exemplu, domnisoarele de onoare pot purta panglici Bride’s Team (Echipa Miresei), cu un design similar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *