Cei mai buni meseriasi au cu ce se mandri si va aratam de ce (4 imagini)

Se spune ca „omul sfinteste locul”, iar meseriasii buni sunt o adevarata comoara pentru cei care au nevoie de ajutorul lor. Fie ca sunt tamplari, electricieni, dulgheri sau pur si simplu oameni priceputi la toate, designurile de tricouri pe care vi le vom arata le scot priceperea in evidenta.

Stiti ca ati dat peste un meserias, atunci cand acesta isi face treaba o data, dar verifica de mai multe ori. Chiar daca pare supara, sa stiti ca tot el va repara si, la final, treaba facuta este de nota 10.

Dl. Repara este pentru oricine care se pricepe la orice. Taie, insurubeaza, strange piulite, repara mecanisme ori construieste de la 0. Pentru el este tricoul Dl. Repara.

 

Prin urmatorul design le recunoastem valoarea acelora care nu sunt doar oameni priceputi, dar si tati. Mesajul tricoului este „Daca tata nu il poate repara, atunci nimeni nu poate.”

 

Si atunci cand unii dintre noi ies din campul muncii si sunt la a doua tinerete, sunt intrebati, rugati, sa ajute cu cate ceva, sa repare. Designul potrivit lor este „Electrician la pensie”, insa cu ceva modificari poate fi potrivit si pentru un tamplar, un zidar sau orice alta meserie.

 

In finalul acestui articol, dorim sa va mentionam ca ne puteti scrie orice sugestie ati avea pentru un design deja existent sau pe care nu l-ati gasit la noi, la pagina noastra de contact.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *